Welcome to Hookah Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Chreees

Please Report Any Bugs/Issues!

39 posts in this topic

Since we just updated, please understand that we have some kinks to work out. Adrock is working hard on it. In the mean time, please report any bug or issues you're having, so we can resolve them in a timely manner.

 

Thanks,

Chris

Share this post


Link to post
Share on other sites

This one is only a bug for moderators/admins, but scroll down to Georgia in this link:

http://www.hookahforum.com/forums/forum/51-hookah-lounges-and-shops-reviews/

-1 next to it where it says it has an item queued, and when you open it, nothing there. Not sure what happened there.

​Huh, that's odd. I wonder if that won't just fix itself once everything is done being updated (yes it's not all done yet).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Very possible, but it's tough to say. I'm just going to keep going through the mod que and sorting out what needs sorting out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Very possible, but it's tough to say. I'm just going to keep going through the mod que and sorting out what needs sorting out.

​Well don't work too hard- I'm looking at the admin panel right now and there's still a lot of processes that need to complete. Re-indexing topics, re-indexing images, etc....

Share this post


Link to post
Share on other sites

i got a flood of emails.. lol. had to change notification settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm pretty sure every single person who has an email registered to an account on this site got a flood of emails hahah. It defaulted notification settings to send an email for everything. A lot of it had to do with going through the mod que, whenever an old post was approved for someone that you follow, you got a notification. The easy fix is to unfollow everyone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm pretty sure every single person who has an email registered to an account on this site got a flood of emails hahah. It defaulted notification settings to send an email for everything. A lot of it had to do with going through the mod que, whenever an old post was approved for someone that you follow, you got a notification. The easy fix is to unfollow everyone.

​Yeah, I think it happened to everyone, lol. Honestly, I'm surprised we don't have more members online right now because of it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

They are all just trying to figure out their passwords.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get a notification badge in the top right for everything now. make it stop pls, thx :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

First, go here:

http://www.hookahforum.com/notifications/options/

Pretty straightforward, just deselect everything that doesn't interest you.

Then, go here:

http://www.hookahforum.com/followed/?type=core_member&change_section=1

And ​stop following everyone.

With the way the new IPB works, following people actually means following them and getting notifications when they post stuff. With all the stuff that was backlogged in the mod que, it was treating every single approved post as a new post, and giving notifications based on those. Once the mod que is completely sorted out, it will no longer be an issue, but there are still around 1300 posts in the main hookah discussion forum that need to be moderated.

Those posts that need to be moderated include pretty much everything, from pretty much everyone. If the post was hidden? Mod que. Contained questionable words? Mod que. Deleted user? Mod que. Reported content (even if it wasn't an issue)? Mod que. And there are tons and tons of topics and posts that were in there seemingly just because nobody ever approved them. Hell, even the stickied Forum Rules posts that Mush made were in the mod que. I personally spent 5 hours today going through it. I was hoping to get it all completely done today, but I got burned out. It will be done by the end of the week, whether it is me or another mod doing it.

In the future, because this platform is much better than the old IPB, we will be able to easily moderate stuff and completely avoid problems like these. It's going to be a bumpy week or two as everything gets sorted out and we update the site with the necessary features to make it like it was in it's prime, but once it's up and running it should be smooth sailing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay, new bug to report. When trying to add the Announcements block under System in the Block Manager, no matter what you set it to, it will always show all of the announcements. There are 5 current announcements, and I can't get it to show any less than those 5.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mind screenshotting me what you're talking about? I'm a bit confused, trying to get a hang of the new layout... I found the Announcements, but not seeing this System and Block Manager you're talking about... unless you're somehow in the AdminCP??

Share this post


Link to post
Share on other sites

HaMFy to say I'm no longer getting any malicious content warnings!

 

Also writing haMFy with a MF changes the MF into a MF, pretty sure that's not suMFosed to haMFen?

HAHAHAHA, so double "p" is a MF. In case anyone else was confused by that.

Edited by Bawhee
Whenever I write happy it changes pp into MF

Share this post


Link to post
Share on other sites

HaMFy to say I'm no longer getting any malicious content warnings!

 

Also writing haMFy with a MF changes the MF into a MF, pretty sure that's not suMFosed to haMFen?

HAHAHAHA, so double "p" is a MF. In case anyone else was confused by that.

​It's the damn word filter... Let me check into it, lol.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Test post...

Happy

EDIT: We good now? Someone else try it...

Edited by Chreees

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chris, do you see the little arrow on the left side of the screen? Hit that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bug #1:

When I first load the site, all icon graphics appear as empty white boxes and stay that way as I navigate around the site.

Bug #1.5: 

When the icons are appearing as white boxes and I'm at the main forum page, clicking on "Mark Forum Read" and then confirming at the popup provides the following error:

Sorry, there is a problem

The page you requested does not exist

Error code: 1S160/2

Once I get that error, all icons appear properly (notification bell and inbox envelope icon no longer appear as boxes) and the Mark Forum Read button no longer provides the above error.

Edited by thehelios

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just upgraded the forum to the latest release candidate. I think it fixed the login issue.Hopefully other minor issues as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Back to my original bug report, it seems the missing icons are due to something not loading properly.  Whenever I navigate to this site, I'm always logged out and the icons are the white squares.  Several things are broken including clicking on advertisements. Clicking on an advert brings up the same error as I posted earlier.

This is only happening when I first go to www.hookahforum.com.  Once I navigate to any page, everything displays properly (I'm also showing as logged in) and there are no more buggy items available.  I've verified this behavior is consistent across browsers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I try to post a status update the text box automatically changes into a box saying "drag attachments here" or somthing of the sort as soon as I try to type. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I try to post a status update the text box automatically changes into a box saying "drag attachments here" or somthing of the sort as soon as I try to type. 

​Hm. It does that for me too, but if I give it a few seconds, the text box appears. Are you on mobile or what?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this