Welcome to Hookah Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Rainbow_Elephant

Members
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Rainbow_Elephant

  • Rank
    Bey - Low Lord of the Hose.

Contact Methods

  • Country Ukraine

Profile Information

  • Gender Male
  • Location Kiev
  • Age 22
  1. Help me! Another "no taste" topic

    Hi! I haven't post anything here for a while trying to experiment with this and that. It seems that there are some tastes that i can clearly taste: Shiazo Banana Stones (the best taste i've ever had) Scherbetli Lyme-Lychee-Bleberry And Al Faher double apple (though the taste wasnt really like apple it was just something sweet) Used my Kaloud-like thing and 2-layer foil. Will there be any more advice? No taste in 6 month is so damn frustrating.
  2. Hi! I don't have any taste froom my hookah while smoke is decent. I've checked like every thread on the net & tried different bowl/tobacco/coal setups. Here's the details and what've been tried: Hookah - Kaya Inox Click 2.0 w/ Kaya Silicone Hose Bowl - Kaya clay classic (5 holes), Kaya clay 20mm Phunnel, Noname clay phunnel Heat - Diamonds coconut bought from Kaya site, Quicklights, Some Taiwan-made Coconut Coal Foil - 4 layer & Kaya Block (Kaloud Lotus-like from Kaya) Tobacco - Al Fakher & Afzal - both like 1 year old, tried like 10 different flavours Just cleaned everything with baking soda to get rid of any ghosts. Still no improvements. My flavour taste is OK. Another thing is that I have very weak taste even with Shiazo Banana Steam Stones, even though two mounth ago it was super tasty. Looks like I've tried everything. Any suggestions?